Bedrijfsinformatie

Inklapbare content

Over ons

De activiteiten van P. de Jong b.v. bestaan uit het leveren van zand, grind en grond aan bedrijven en particulieren. En wij verzorgen voor u ook het kiep autovervoer. Wij zijn gevestigd aan de Haven te Ridderkerk en beschikken over een eigen loswal met op- en overslag mogelijkheden.

Wij beschikken over een MAN 3-zijdige 6×4 kieper met een 20 ton/meter laad-los kraan en over een MAN 3-zijdige 8×8 w.s. kieper met een 18 ton/meter laad-los kraan. Deze auto met kraan wordt ingezet bij de bezorging van diverse materialen, zowel bij bedrijven als bij particulieren.

Tegenwoordig wordt het zand e.d. vaak in Big bags verpakt, zodat het niet losgestort hoeft te worden. Ook kunt u zelf zand, grind en grond afhalen op Haven 20 te Ridderkerk. Dit is tegenover de jachthaven en naast Groenenboom Containertransferium.

Kiepauto's met kraan

Wij beschikken over 2 kiepauto’s met kraan.

Een MAN 3 zijdige 6 x 4 kieper met een 20 ton/meter laad- en loskraan,
deze heeft een inhoud van 14 m³, en kan achterover en in de zijkiepen.

En een MAN 3 zijdige 8 x 8 w.s.  kieper met een 18 ton/meter laad- en loskraan, deze heeft een inhoud van 17 m³, en kan achterover en in de zijkiepen. Met deze kraan kunnen ze u product in de tuin, op de stoep knijpen of een big bag plaatsen. Maximale reikwijdte van onze kranen is plus minus 7 meter. Wij kunnen al onze producten bij u bezorgen, tevens kunnen wij grond en/of snoeiafval afvoeren.

Voor tarieven zie bezorgkosten en overig. Bestellen kunt u via deze site of telefonisch.

Kipper transport

P. de Jong kan alle kippertransport voor u regelen. Voor prijsinformatie kunt u telefonisch contact opnemen op 0180 – 42 03 76.

Op en overslag

Wij beschikken over een eigen 90 meter loswal met daarop een overslag kraan, deze gebruiken we voor het lossen van schepen.

Afhalen

U kunt zand, grond en grind ook bij ons in Ridderkerk komen ophalen.

Ons adres is: Haven 20, Ridderkerk

Wij zijn geopend: maandag t/m vrijdag van 6:30 tot 16:30 uur.

Zaterdag: 08:00 tot 12:30

Zondag, feestdagen en
gedurende de bouw- en kerstvakantie zijn wij gesloten.

Zakelijk

Naast particuliere klanten bedient P. de Jong BV ook haar zakelijke klanten. Heeft u specifieke wensen of vragen dan kunt u telefonisch contact opnemen met 0180 – 420376 of per e-mail op info@pdejongbv.nl.

Gladheidsbestrijding

Voor de gemeente Ridderkerk zetten wij al seizoenen lang een auto in ter bestrijding van de gladheid.
Voor gladheidbestrijding van u terrein kunt u ons altijd bellen.